fbpx

Nyheter & nyhetsbrev

Nyheter från OK Norrbotten

Här kan du ta del av allt som händer på OK Norrbotten och våra OKQ8-stationer i länet. Det kan handla om allt från ombyggnationer till medlemsrabatter och tips för dig och bilen.

Trevlig läsning!

 

Från senaste nyhetsbrevet

OK Norrbotten – Du äger. Vi lyssnar.

OK Norrbotten står idag inför flera spännande utmaningar. Det vi vet är att drivmedelsbranschen fyller en väldigt viktig funktion för att hela länet ska leva. OK Norrbotten finns i dag i hela länet och spelar en nödvändig roll i många människors liv. Vi har fortsatt och kommer att fortsätta investera och utveckla servicen i Norrbotten. I det arbetet har våra medlemmar en väldigt viktig roll. OK Norrbotten är ett kooperativ, vilket gör att medlemmarna både äger och driver vår verksamhet framåt. Vår verksamhet drivs för att ge medlemmarna störst möjliga nytta. Det gör vi bäst genom att få våra medlemmar engagerade och nära verksamheten. Det unika med den kooperativa organisationsformen är att varje medlem har en röst. Och den rösten vill vi att ni nu använder och tillsammans med oss verkar för ett levande Norrbotten.

För att öka medlemmarnas engagemang har vi utvecklat vår medlemsorganisation. Bland annat är det nu medlemmarna som nominerar till de olika posterna istället för valberedningen. Nomineringarna och röstning kan nu göras digitalt. Vi vill att du ska vara delaktig och vilja påverka. Det kan du göra genom att bli vald av medlemmarna som ägarombud, valberedning eller styrelse.

Så går det till
Du som medlem har årligen möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till förtroendeuppdrag i OK Norrbotten. Vartannat år har du som medlem dessutom möjlighet att rösta på de ägarombud som nominerats till din station. Varje medlem har en röst var och de två kandidater som fått flest röster vid varje station utses.

En glädjande nyhet
Den nya moderna automatstationen på Rondellen i Luleå kommer att öppna före jul.

God Jul och Gott Nytt År
önskar alla på OK Norrbotten.

 

Länsstyrelsen bidrog i storsatsningen

OK Norrbottens nya bemannade station i Pajala var en investering på 16,5 miljoner kronor. Länsstyrelsen gick in och bidrog med 1,9 miljoner genom lantbruksstöd från Europeiska jordbruksfonden.

Den nya stationen byggdes i korsningen mellan väg 392 mot Luleå och Överkalix, och väg 99 mot Haparanda.
Stationen i Pajala

Europeiska jordbruksfonden

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ta del av aktuella erbjudanden från din station. Nyhetsbrevet skickas ut några gånger per år och är laddat med nyheter från både din förening och din station.

 

Läs våra nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyheter