OK Norrbotten söker distriktschef

12 maj 2023

Drivs du av möten mellan människor, utveckling och affärer samt ett levande Norrbotten? Är du samtidigt en erfaren ledare, som vill fortsätta att utveckla ditt ledarskap och ser fram emot utmaningen att leda genom andra? Då kanske du är vår nya distriktschef. 

I OK Norrbotten verkar vi tillsammans, med våra medlemmar och kunder, för ett fortsatt levande län. Det är ett ständigt pågående arbete och vi söker nu en distriktschef, som i nära dialog med våra säljchefer är med på resan och gör oss ännu bättre, ännu mer levande. Är det dig vi söker?

Norrbotten är stort till ytan och vi har därför delat upp länet i två distrikt. Som chef över ett av distrikten är du resultatansvarig för stationerna i ditt område, där respektive säljchef rapporterar till dig. I rollen säkerställer du att stationerna drivs affärsmässigt med strävan om hållbar tillväxt. Vidare säkerställer du att stationernas verksamhet är i överensstämmelse med OK Norrbottens gemensamma riktlinjer och strategier. Du fungerar som säljchefernas bollplank i frågor som rör ekonomi, personal, investeringar, marknadsaktiviteter med mera. Själv ingår du i OK Norrbottens ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Sista ansökningsdag är tisdag 23 maj 2023.

Läs mer om tjänsten och ansök här:
https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/lulea/distriktschef/

17 feb 2023

”Eftersom personalen är det viktigaste”

Säg hej till vår nya HR-generalist Erik Hagnelöv. OK Norrbotten vill hela tiden fortsätta att...

07 feb 2023

Ny vd i OK Norrbotten

Ellinor Lundström blir ny vd i OK Norrbotten. Ellinor Lundström är civilekonom och idag länschef...

22 apr 2022

Extra återbäring till medlemmarna

Det är med glädje jag kan berätta att vi efter två tuffa pandemiår inte bara...