Jobba hos oss

I dag har vi 19 bemannade stationer och över 215 anställda OK Norrbotten-medarbetare som arbetar för ett levande Norrbotten och för att ge våra kunder en unik service som bygger på kunskap och vilja. Vill du också bli en del av vårt starka gäng?

 

Lediga jobb:

Entreprenör till OKQ8 verkstad i Arvidsjaur

OKQ8 och MECA driver tillsammans OKQ8 Bilverkstad. Med två starka varumärken i ryggen erbjuder vi dig som entreprenör en unik möjlighet att skapa goda affärer! OKQ8 Bilverkstad driver fräscha och moderna bilverkstäder över hela landet. Vi söker nu en entreprenör som vill driva vår verkstad i Arvidsjaur.

Du som vill anta den inspirerande utmaningen att driva en av våra OKQ8 verkstäder är en skicklig bilmekaniker som alltid sätter dina kunder i första rummet. Som person är du affärsmässig och målfokuserad och vi tror att du har erfarenhet av liknande affärsverksamhet sedan tidigare.

God datavana är viktigt då du får tillgång till ett modernt bokningssystem och du bör vara bekväm med modern teknik även när det gäller ditt utövande som bilmekaniker.

Att driva en OKQ8 verkstad innebär att du får arbeta för ett väletablerat varumärke med tillgång till ett stort kundunderlag. Du får ta del av alla fördelar kedjedriften innebär och verka på affärslägen som är det bästa på orten. Om du känner att det är dags att ta nästa steg i ditt entreprenörskap, tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till

[email protected]

Frågor besvaras av Staffan Magnusson, OK Norrbotten, 070-543 68 56 eller Mikael Andersson, MECA, 073-049 88 12.